CV Ketel vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Natuurlijk wilt u dan een zuinige cv-ketel of warmtepomp die voldoet aan al uw wensen.
Wij adviseren u graag met het kiezen van de juiste cv-ketel of warmtepomp voor uw situatie.

Onze ervaren adviseurs komen vrijblijvend bij u langs om een opname doen.
Tijdens deze opname wordt uw huidige cv-ketel en installatie bekeken en uw wensen op het gebied van warmwatervoorziening en de regeling doorgenomen.
Hierna adviseren wij u in welke cv-ketel of warmtepomp het beste bij uw huishouden past.

Maak direct online een afspraak met één van onze adviseurs of bel met 0174 – 293251.
Als u al een keuze heeft gemaakt, dan kunt u ook direct online een offerte aanvragen.

Hieronder vindt u informatie van een aantal A merken cv-ketels uit ons assortiment.
Mocht u voorkeur uitgaan naar een ander merk of type cv-ketel of warmtepomp, dan kunnen wij hiervoor uiteraard ook een aanbieding maken.

CV Ketel Intergas HRE

Kombi Kompact HRE A

Intergas Kombi Kompakt HRE A: de combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE A verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die echt alles combineert. De HR-combiketels voor nu en in de toekomst.

CV Ketel vervangen Intergas HReco

Kombi Kompact HReco

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van hoog rendement cv-techniek. Al meer dan 20 jaar richt Intergas zich op hetperfectioneren van HR-ketels. De Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels, de Kombi Kompakt HReco.

CV Ketel vervangen Intergas Prestige

Prestige CW6

De Intergas Prestige is een revolutionaire innovatie van Intergas. Een aanwinst voor elke ruimte en elk interieur. Niet eerder gingen comfort, techniek én vormgeving zó harmonieus samen in een cv-ketel. De traploos modulerende HR-ketel reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Terwijl het unieke Quickfill®-systeem met voorraadboiler garant staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warm water.

CV Ketel vervangen Remeha Avanta

Avanta

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

CV Ketel vervangen Remeha Calenta

Calenta

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

CV Ketel vervangen Remeha Tzerra

Tzerra Plus

Met de Tzerra Plus zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen! De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra Plus is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

TrendLine II

Meer comfort, minder energie
TrendLine II behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige HR-verwarmingsketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Met nog betere energieprestaties

ProLine NxT

De kleinste, maar de meest complete
Zoekt u een compacte, energiezuinige cv-ketel? ProLine NxT is de kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste HR-combiketel. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

TopLine Aquapower Plus II (CW6)

Ultiem warmwatercomfort
Met TopLine AquaPower Plus II kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Ook als u meerdere warmwaterkranen tegelijk opendraait. Altijd direct, veel en eindeloos warm water. Voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad.